asdfgh21
Normal üye
- 5 Kas 2022
- 199
- 7
yeşil yol da saka maka ağladım resmen acayıp bı fılmdı yaHucre211, alcatrazdan kaçış,mezarına ttüküreceğim,yesil yol,esaretin bedeli,kumar tutkusu,kumarbaz onerilerim dostum.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
yeşil yol da saka maka ağladım resmen acayıp bı fılmdı yaHucre211, alcatrazdan kaçış,mezarına ttüküreceğim,yesil yol,esaretin bedeli,kumar tutkusu,kumarbaz onerilerim dostum.
Mezarima tükürme üstünden atlaHucre211, alcatrazdan kaçış,mezarına ttüküreceğim,yesil yol,esaretin bedeli,kumar tutkusu,kumarbaz onerilerim dostum.
Dram mıyeşil yol da saka maka ağladım resmen acayıp bı fılmdı ya
ooo def sagoKlip 00:00 yayında
KESENE BEREKET ABIAfiyet olsun arkadaşlar
aynen ızlemedıysen bence ızle kesınDram mı
Eyw kral biz çıkmadık ama çıkmış kadar oldu herkes nasiplensinAfiyet olsun arkadaşlar
Klibi cikti knk klipte sagopa ile defkan denizin kiyisinda sandala canta atiyolar gidiyolar aklima kötü kötü seylsr geliyo aqooo def sago
Ben sevmiyom dram kalbim elvermezaynen ızlemedıysen bence ızle kesın
EyvallahAfied olsun
boş bi vaktınde yınede bakmanı tavsıye ederım gerçektenBen sevmiyom dram kalbim elvermez
Ben sana tavsiye edicek simdiboş bi vaktınde yınede bakmanı tavsıye ederım gerçekten
esaretin bedeli zaten efsaneHucre211, alcatrazdan kaçış,mezarına ttüküreceğim,yesil yol,esaretin bedeli,kumar tutkusu,kumarbaz onerilerim dostum.
konusu ne bunun
Bunun konusu deniz feneribde adam var bi tane yasli piskopatin teki cok iyi oyuncu siyah beyaz cekim onun yajina genc biri geliyo bunlar ada gibi yerdeler 2 si tek deli obur adam bu adamin psikolojisini bozuyo iste filmde bide defisik illimunati givu seyler var türkiyede vizyona sokmadilar o yüzdenkonusu ne bunun
Hangi gilmBunun konusu deniz feneribde adam var bi tane yasli piskopatin teki cok iyi oyuncu siyah beyaz cekim onun yajina genc biri geliyo bunlar ada gibi yerdeler 2 si tek deli obur adam bu adamin psikolojisini bozuyo iste filmde bide defisik illimunati givu seyler var türkiyede vizyona sokmadilar o yüzden