• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Şikayet DOLANDIRICI WANTEDBET !

Different Çevrimdışı

Different

Aktif Üye
30 Eki 2022
1,224
268
Sözümüzün arkadasındayız bürodan kanıt istedim çapraz olduğuna dair gönderemedi üyemiz haklı çıktı ve ödemesini yaptık.
Dostum peki bu durumlar için sponsorlardan garanti ücret almıyor musunuz? Genelde bu durumlar için tüm sponsorlardan havuz ücret alınır üyeleriniz sorun yaşadıklarında o havuz içinden anapara ödemesi yapılır. Bu durumda sizde mağdur olmazsınız.

L Çevrimdışı

Lucky

Guest
Dostum peki bu durumlar için sponsorlardan garanti ücret almıyor musunuz? Genelde bu durumlar için tüm sponsorlardan havuz ücret alınır üyeleriniz sorun yaşadıklarında o havuz içinden anapara ödemesi yapılır. Bu durumda sizde mağdur olmazsınız.
Yeni foruma garanti ücret hangi sponsor veriyor ? :)

Biz kendi cebimizden karşıladık böyle konuların sizinle alakası yok müdahil olmayan rica edecegim

Different Çevrimdışı

Different

Aktif Üye
30 Eki 2022
1,224
268
Yeni foruma garanti ücret hangi sponsor veriyor ? :)

Biz kendi cebimizden karşıladık böyle konuların sizinle alakası yok müdahil olmayan rica edecegim
Ben sadece kendi cebinizden karşıladığınız için üzüldüm niyetim akıl vermek vesayrede değil. Yeni forum olduğunuz için böyle tokatçılar size zarar versin istemem.

emre5353 Çevrimdışı

emre5353

Emektar Üye
30 Eki 2022
1,647
653
Sözümüzün arkadasındayız bürodan kanıt istedim çapraz olduğuna dair gönderemedi üyemiz haklı çıktı ve ödemesini yaptık.
Bende belirli kriter köy yoksa önüne gelen sana gelir. 100 mesaj falan onlar değil aktiflik durumu önemli bence forumda