muzaffer38
FixListeci
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Sağol abi sağlığına duacıyım canım abim benimŞükür iyiyim sen nasılsın
Yaw sorma tam ipne orda ksc kişinin hakkı var 3 orana basıyor sanki babasının parasi burda benim canım @Başkan canım @Lucky canım @DENGEBET DESTEK zarar ediyor ayıptır yaFreebeti nasıl hiç etti dimi@BEAST
Nerelerdesin sen köfteSağol abi sağlığına duacıyım canım abim benim
Abi sürekli bana ban atiyorlar doğruları söylüyorum diye şimdi adama 100 tl frebet eklemisler adma 3 orana basıyor 3.40 sanki babasının parasi bende sinir oldum küfür ettimNerelerdesin sen köfte
KimeYazık sana
Onu yapan zatej yazdigin kisi de oyle yapti gecen 3 saat rol yapti son adimda 4 orana iy 3.5 gole oynamis beyfendi bastigi miktarida gizliyor bu adama ne dersij sen oynak adam oynakAbi sürekli bana ban atiyorlar doğruları söylüyorum diye şimdi adama 100 tl frebet eklemisler adma 3 orana basıyor 3.40 sanki babasının parasi bende sinir oldum küfür ettim
Boş ver yanlış yapan yanışıyla anılır sen daıma dogru Ol duruşunu bozmaAbi sürekli bana ban atiyorlar doğruları söylüyorum diye şimdi adama 100 tl frebet eklemisler adma 3 orana basıyor 3.40 sanki babasının parasi bende sinir oldum küfür ettim
Berkay boş boş konusma benim canımı sıkmaOnu yapan zatej yazdigin kisi de oyle yapti gecen 3 saat rol yapti son adimda 4 orana iy 3.5 gole oynamis beyfendi bastigi miktarida gizliyor bu adama ne dersij sen oynak adam oynak
Onu yapan zatej suat oyle yapti gecen 3 saat rol yapti son adimda 4 orana iy 3.5 gole oynamis beyfendi bastigi miktarida gizliyor bu adama ne dersij sen oynak adam oynak adam cenazem var dedi whatsaptan aksam burda güluyo oynuyo karakter yoksunu bu adam fazl guvenmeyin ahlaksizAbi sürekli bana ban atiyorlar doğruları söylüyorum diye şimdi adama 100 tl frebet eklemisler adma 3 orana basıyor 3.40 sanki babasının parasi bende sinir oldum küfür ettim
Kanka ben suata demedim suat iyidir ben yanlışını gotmedim ben ipne @BEAST Dedim yavşakOnu yapan zatej yazdigin kisi de oyle yapti gecen 3 saat rol yapti son adimda 4 orana iy 3.5 gole oynamis beyfendi bastigi miktarida gizliyor bu adama ne dersij sen oynak adam oynak
Laflarına dikkat et bak çocuk benim hayatımı sen nerden Biliceksin kendi dunyandan bakıyon herseye karakter yoksunu sensin insanlardan para dilenen kişimi benim karaktersiz oldugumu söylüyor herşey ortada koçum fazla aglama git öteyeOnu yapan zatej suat oyle yapti gecen 3 saat rol yapti son adimda 4 orana iy 3.5 gole oynamis beyfendi bastigi miktarida gizliyor bu adama ne dersij sen oynak adam oynak adam cenazem var dedi whatsaptan aksam burda güluyo oynuyo karakter yoksunu bu adam fazl guvenmeyin ahlaksiz