celo1334
Emektar Üye
- 30 Kas 2022
- 2,088
- 2,358
şerefsiz herifler gitti kanka ödemez o şerefsizlerBu dolandırıcılar bayağı organize
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
şerefsiz herifler gitti kanka ödemez o şerefsizlerBu dolandırıcılar bayağı organize
Tam ifşa olsunlar ki kimse yatirim yapmasınşerefsiz herifler gitti kanka ödemez o şerefsizler
ödeme yapmaz dostum onlar dedigin gibi betlazın aynısı2_3 yere sponsor oldular hemen ödeme şikayetleri başladi
Aç köpekler,aç kaldı yine dolandırma yoluna başladılar
Bunlar a çanak tutani asacaksin örnek ekte
Bunlar eski site 5_6 senelik en azından tam ifşa olsunlarödeme yapmaz dostum onlar dedigin gibi betlazın aynısı
Birde bunlar nasıl site ,bayağı organize ler onu anladım her forumda 3_5 adamları var bildiğin gibi değilödeme yapmaz dostum onlar dedigin gibi betlazın aynısı
Ben 5 sene var üye olmuştumkanka bunlar eminmisin 5 6 senelik site oldugu bu zamana kadar nasıl barınmışlar ben ismini ilk defa duydum
şerefsiz evlatlarıBen 5 sene var üye olmuştum
Yatırım yapmamistim sonra kayboldular di tekrar turediler
Aynenşerefsiz evlatları
Kendi adamları olabilir dostum gösteriş amaçlı yönetim degişti artık sitemizde güvenle işlem yapabilirsiniz demek istiyorlarŞunun altına 1_2 yorum yapar mısınız
Olabilir mesaj sayısı azdı forumun birinde konuya yazmış ama baştan 1 hafta geçmişti ümidi kesmiştim Twitter admini çözdü yazmıştı,gerci bunlardan herşey beklenirKendi adamları olabilir dostum gösteriş amaçlı yönetim degişti artık sitemizde güvenle işlem yapabilirsiniz demek istiyorlar
Bunların sitesine baktım siteside acık degilkiOlabilir mesaj sayısı azdı forumun birinde konuya yazmış ama baştan 1 hafta geçmişti ümidi kesmiştim Twitter admini çözdü yazmıştı,gerci bunlardan herşey beklenir