Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BilgilendirmeBanlanan ve Uzaklaştırılan Kullanıcılar
Yasaklanan kullanıcıRick Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-11-29 10:44:07 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıDonaldkal Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-04 12:40:09 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıshukinaanna Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-04 12:40:09 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıcrypto7Cenny Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-13 22:02:49 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıDavidseago Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-13 22:02:49 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıJeremyBug Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-13 22:02:49 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıDavidshope Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-18 22:14:09 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıGeraldChoox Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-21 10:05:46 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıOnline_guOr Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-21 10:05:46 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıBryanWaf Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-25 17:17:34 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıOnline_ugKa Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-25 17:17:34 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıAnthonynig Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-25 17:17:34 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıExtentaxymype Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-26 13:46:52 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıOnline_caSt Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-27 17:18:54 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıdrgauss Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-27 17:18:54 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıOnline_pxKn Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2024-12-29 13:25:48 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıCharleslax Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2025-01-01 18:23:45 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıOnline_fsEn Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2025-01-07 11:23:36 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıOnline_fbSl Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2025-01-07 11:23:36 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan kullanıcıDanielGam Yasaklayan:Captain Yasak başlangıcı: 2025-01-12 16:17:42 Yasak bitişi: forever Yasaklanma nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.