Polat
Emektar Üye
- 27 Kas 2022
- 4,068
- 6,667
BAsarili rolling diliyorum.sevgili abilerim ablalarım birini dolandırdım kasam 580 tl hedefim 2500 tl ulasırsak 7 dostuma 50 tl dehhhh dıgıdıkkk dıgııdkkkk
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
BAsarili rolling diliyorum.sevgili abilerim ablalarım birini dolandırdım kasam 580 tl hedefim 2500 tl ulasırsak 7 dostuma 50 tl dehhhh dıgıdıkkk dıgııdkkkk
niye canım abimmmSesimi mi duydun![]()
Vay dolandırdığı adliye bakcezaevine girmedim abilerim keyfim yok bu aralar yavşak beni mahkemeye vermiş
Etiket yapmıştım seni bildirimlere bakniye canım abimmm
Vay dolandırdığı adliye bak![]()
valla keyfim yok biri mahkemeye verdi hep onla ugraşıyomEtiket yapmıştım seni bildirimlere bak
Buniye canım abimmm
Yani yakışmadıRast gelsin
adam değilmiş şikayet etmek te ne
![]()
Bol sans kralsevgili abilerim ablalarım birini dolandırdım kasam 580 tl hedefim 2500 tl ulasırsak 7 dostuma 50 tl dehhhh dıgıdıkkk dıgııdkkkk
İyi kalkıyorsun altından valla kolay iş değil senin durumvalla keyfim yok biri mahkemeye verdi hep onla ugraşıyom
eski yönetime nasıl ulaşabilirimBol sans kral
Harbi o konu var dimi bide. Betlazbirazdan başlicaz canım abilirim benim çekim ne oldu ödeyeceklerdi gitmişler
Onu forumu devir alanlara sorbirazdan başlicaz canım abilirim benim çekim ne oldu ödeyeceklerdi gitmişler
bahtın açık olsun katılımsızım bunasevgili abilerim ablalarım birini dolandırdım kasam 580 tl hedefim 2500 tl ulasırsak 7 dostuma 50 tl dehhhh dıgıdıkkk dıgııdkkkk
Çekimin odenecek Kasım ayı üye ödülü iptal edilmiştir. Özelden bilgilerini ilet gönderelim.birazdan başlicaz canım abilirim benim çekim ne oldu ödeyeceklerdi gitmişler
gönderiyorum teşekkürler 4100 tlÇekimin odenecek Kasım ayı üye ödülü iptal edilmiştir. Özelden bilgilerini ilet gönderelim.
Polat Başkanım dedi ya eski etkinlikler geçerli değil buda değil sanırımKasım ayı üyesi
Kasım üyesi neden iptal olduki haketmiştiÇekimin odenecek Kasım ayı üye ödülü iptal edilmiştir. Özelden bilgilerini ilet gönderelim.