MUSTAFA1954
Emektar Üye
- 31 Eki 2022
- 2,007
- 142
Ama her dakika totemim varSabahtan beri etiket atıyoruz birine bile itiraz etmedi sonuncuya mı itiraz etti ? Gözden kaçmış.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Ama her dakika totemim varSabahtan beri etiket atıyoruz birine bile itiraz etmedi sonuncuya mı itiraz etti ? Gözden kaçmış.
Dostum sabahtan beri liste atıyorum birine bile yazmadın bu anı mı bekledinYine çekili yapıldı geç kaldın dost
Sende ilet kullanıcı id niAma her dakika totemim var
Teşekkürler reisSende ilet kullanıcı id ni
Neyse hayırlısıBen onlara uyarı olarak etiket ettığını sandım mesajlarımı bile beğendin dost
Dostum etiketlerde liste diye yazmamışsın etiket atın yazmışsın sana yakışmadı niye art niyetli olayım asla kimsenin hakkını gasp etmem totem yapmasam neyseBen burda art niyet ararım geçen gün bir hata yaptık hatanın bedelini hakkım olarak ödedim ama burada samimi gelmedin bana @MUSTAFA1954 sabahtan beri liste atıyorum
Tamam dostum neyseDostum etiketlerde liste diye yazmamışsın etiket atın yazmışsın sana yakışmadı niye art niyetli olayım asla kimsenin hakkını gasp etmem totem yapmasam neyse
Emeğine sağlık @stevehalilBen burda art niyet ararım geçen gün bir hata yaptık hatanın bedelini hakkım olarak ödedim ama burada samimi gelmedin bana @MUSTAFA1954 sabahtan beri liste atıyorum
Eyv dostum tamamdır@stevehalil işine karısmak gibi olmasın en son kazandınmı listeyi at 5dk itiraz süresi koy seninde kafan raaht olur ozaman
ID atıldı @stevehalilİd atmayanlarda atsın arkadaşlar
Sağol dostum sizin de sinerjinize sağlıkEmeğine sağlık @stevehalil
Sana mı atalımİd atmayanlarda atsın arkadaşlar