Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Gel abi ben roll yapiyom dengebet30 TL yi katlarsam bı çekiliş TE ben yapıcam
Kesene bereketeline sağlık @Lucky
Kesene bereket kral listeci @muzaffer38Kazanları tebrik ederim arkadaşlar. Burda kalmıcak çekilişler roller gelecektir. Özelden Payfixlerinizi rica ediyorum 22:50 ye kadar.
Rollinglere katılabilirsin herkesin her dakika parası olmayabilir dostumÇıkanlara Tebrikler ben dağıtım yapana kadar biraz yokum form sahibine de ayıp oluyo
KESENIZE BEREKET DAIM OLSUNbeğenenlerden 6 kişi 30 lira payfix sigara parası gönderelim. Şart 500 Mesaj üstü katılım 22:30 da biter.
az önce @demirspor kardeşimizin dağıtımından faydalananlar katılmasın rica ediyorum. Bugün herkes sebeplensin hepinizi seviyorum.
@Lucky @Başkan onay pls
Böyle düşünmeÇıkanlara Tebrikler ben dağıtım yapana kadar biraz yokum form sahibine de ayıp oluyo
Teşekkür ler hocam tmmRollinglere katılabilirsin herkesin her dakika parası olmayabilir dostum
22:50 den sonra atmazlarsa yeniden çekelim 1kişi veya sen seç birini direk öyle ver bekleme@demirspor @camel76 sizi bekliyorum dostlar
2 gol attın bugün iyisinKesene bereket @muzaffer38 kardeşim
tamam hocam bekliyorum 5 dk var22:50 den sonra atmazlarsa yeniden çekelim 1kişi veya sen seç birini direk öyle ver bekleme