berkay10
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 6,142
- 1,074
Bende istanbul dayımFena değil bize göre orta![]()
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Bende istanbul dayımFena değil bize göre orta![]()
Kardeşim gidersin forum admine hesap sorarsın ben sana bilgi veriyorum çekilişi yapanda burayı yönetende adminBunun sorumluluğu sizde. Dm atsanıza kazandıysak neden hakkımı başkasina veriyorsunuz
yav hocam sen eşini ve çocuğunu kaybetmiş adam için twitterda neler neler söyledin konuştutturma şimdi beni ya. senin bu forumlarda barınmaman lazım zatenBenim yerime kime verildiyse hayrını görmesin. 1 dakıka geç yazdık diye yazıklar olsun. İnsan bı 10 dakika süre verir
Bolsansuzun zaman oldu kasa 500 hedef 2000 takip eden 5 kişi 100 tl
Esenlerde yaşadım 4 seneBende istanbul dayım
Ben sana günahımı bile vermem bırak haberi hshsshshshBenim yerime kime verildiyse hayrını görmesin. 1 dakıka geç yazdık diye yazıklar olsun. İnsan bı 10 dakika süre verir
Helal olsun ortakyav hocam sen eşini ve çocuğunu kaybetmiş adam için twitterda neler neler söyledin konuştutturma şimdi beni ya. senin bu forumlarda barınmaman lazım zaten
Karsiyi hic bilmem anadoludayimEsenlerde yaşadım 4 sene
Helal olsunyav hocam sen eşini ve çocuğunu kaybetmiş adam için twitterda neler neler söyledin konuştutturma şimdi beni ya. senin bu forumlarda barınmaman lazım zaten
Anadolu biraz daha iyiKarsiyi hic bilmem anadoludayim
Ne gibiAnadolu biraz daha iyi
Aç köpek her yerde etkinlik kovalayıp hiç para kazanamayan ben değilim sensinBen sana günahımı bile vermem bırak haberi hshsshshsh
HoştAç köpek her yerde etkinlik kovalayıp hiç para kazanamayan ben değilim sensin
Bi de hayvansever olcak laflara bakAç köpek her yerde etkinlik kovalayıp hiç para kazanamayan ben değilim sensin
İnsan olarak daha hoşgörülüler gibiNe gibi
Kuki bunlar kukiİnsan olarak daha hoşgörülüler gibi