Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Valla her seferinde karışıklık oluyor@Polat liste 9 çekiliş 10 kişi
Onada çıkmadı zaten sorun yok daha dikkatli olalımFethiye yoktu
Fethiye uzun süre yoktu çıkartmayı unutmusum
Çekiliş değişir ama yerde değişir bu haksızlık olur amaOnada çıkmadı zaten sorun yok daha dikkatli olalım
hayırdır inşallahçekim red edildi onunla ugrasıyorum
Bunda haklısın ama yapıldı çekiliş geçti gibi iş iştenÇekiliş değişir ama yerde değişir bu haksızlık olur ama
Hayır olsun hangi siteçekim red edildi onunla ugrasıyorum
Öyle olmaz ama bu listecinin hatası ödülü garanti onun hatasını neden biz çekelimBunda haklısın ama yapıldı çekiliş geçti gibi iş işten
Valla haklısın dostÖyle olmaz ama bu listecinin hatası ödülü garanti onun hatasını neden biz çekelim
Tekrarda ilk çıkana çıkmazsa itiraz olur herkese 50 olsa bence iyi olurTEKRAR ÇEKELİM OZAMAN ARKADAŞLAR NE YAPALIM ATIN GÜNCEL LİSTEYİ.
Benim ödülü hursite verin başkan kopyaladik maçında takip etmek için silinmemiş sana versinler sen çekme hatamiÖyle olmaz ama bu listecinin hatası ödülü garanti onun hatasını neden biz çekelim
Neyin itirazı olacak güncel olmayan listeden çekildiTekrarda ilk çıkana çıkmazsa itiraz olur herkese 50 olsa bence iyi olur
Çekilişte çıkan çekçekBenim ödülü hursite verin başkan kopyaladik maçında takip etmek için silinmemiş sana versinler sen çekme hatami
Gerek yok bence haksızlık olmasınTEKRAR ÇEKELİM OZAMAN ARKADAŞLAR NE YAPALIM ATIN GÜNCEL LİSTEYİ.