Spectator
Emektar Üye
- 22 Ara 2022
- 1,987
- 240
Genç dedelerden olabilir yanlız 40 -45 yaşında dede olan var toplumumuzdaAllah uzun ömür versin kral dedene dede nesli pek kalmadı duygulandık
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Genç dedelerden olabilir yanlız 40 -45 yaşında dede olan var toplumumuzdaAllah uzun ömür versin kral dedene dede nesli pek kalmadı duygulandık
en son matador1940 atmis 8 dk evvel digerleri 3 dk icinde yazilari var herkes normal baskanimMaalesef 25 dk lsiteye alamayız.
Bizimki 18 yaş baba olmuş 36 yaş dede şuan 70lerdeGenç dedelerden olabilir yanlız 40 -45 yaşında dede olan var toplumumuzda
ben kazaamiyom yoksa buyuk acardmGenel uyarı : Kazanan arkadaşlar çekim yaparlarsa etkinlik açsınlar bi miktarıyla
Muhtemelen kimse kazanamıyor dün 380 e çıktım 500 yapıp çekeyim dedim 0 oldumben kazaamiyom yoksa buyuk acardm
Amin dostum
Var çünkü genç yaşta evlenip çocuğuda genç yaşta evlenenBizimki 18 yaş baba olmuş 36 yaş dede şuan 70lerde
Bende gece aldığım 50 yi 260 yaptım şuan 0Muhtemelen kimse kazanamıyor dün 380 e çıktım 500 yapıp çekeyim dedim 0 oldum![]()
dmye gerek yok ya atalm burdan dmden yormayak seni
Dm atıldı
OkGenel uyarı : Kazanan arkadaşlar çekim yaparlarsa etkinlik açsınlar bi miktarıyla