teeth15
Emektar Üye
- 30 Eki 2022
- 1,898
- 595
dostum iptal ettirdin diyon sen 2 kişinin hakkını yemeyi uygun görüyorsan benim sana dicek bir şeyim yokSanada çıkmadı kral. Bizde çıktı. İptal ettirdin ama.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
dostum iptal ettirdin diyon sen 2 kişinin hakkını yemeyi uygun görüyorsan benim sana dicek bir şeyim yokSanada çıkmadı kral. Bizde çıktı. İptal ettirdin ama.
Öyle kardeşim sıkıntı yok o işin şakasıhak geçmesin dost![]()
Eger ki sana çıkıp ben itiraaz etseydim. Bunu solermiydin buda bir muamma. Uzatmayalim kral. Sen Hep haklısın. Biz haksiziz. Bittidostum iptal ettirdin diyon sen 2 kişinin hakkını yemeyi uygun görüyorsan benim sana dicek bir şeyim yok
söylerdim niye söylemiyeyim öyle bir konuşuyorsun ki daha önce bu durumu yaşamışım da susmuşum gibi merak etme ben kimin hakkına girilirse lafımı esirgemem iyi forumlarEger ki sana çıkıp ben itiraaz etseydim. Bunu solermiydin buda bir muamma. Uzatmayalim kral. Sen Hep haklısın. Biz haksiziz. Bitti
Dostum uzatmayın boşver adam bir güzellik yapmış içinden gelmiş etkinlik açmış kimsede suç yok suç malesef etkinliği şartları gördüğü halde katılan arkadaşlardaEger ki sana çıkıp ben itiraaz etseydim. Bunu solermiydin buda bir muamma. Uzatmayalim kral. Sen Hep haklısın. Biz haksiziz. Bitti
İyi tanıyorum. Bütün forumlardan ben seni . Hak yemezsin iyi bilirim. İyi forumlar.söylerdim niye söylemiyeyim öyle bir konuşuyorsun ki daha önce bu durumu yaşamışım da susmuşum gibi merak etme ben kimin hakkına girilirse lafımı esirgemem iyi forumlar
kaç dk.süre var@berkay10 @demirspor PayFix numaranız bekleniyor.
Geldim kardesikkaç dk.süre var
yav tamam kardeşim ne kadar dağıtım yaptığımı da bilirsin beni tanıyorsan iyi forumlarİyi tanıyorum. Bütün forumlardan ben seni . Hak yemezsin iyi bilirim. İyi forumlar.
hoşgeldin dostGeldim kardesik
Hbhoşgeldin dost
Dm attım @Themaxx1@demirspor @berkay10 payfix no bekleniyor .