Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
TebriklerSponsorumuz @DENGEBET DESTEK 1000 TL yatırım işlemi sağladık 4-5 seri tenis kuponlarının ardından güzel bir miktar oluşturduk bir etkinlik de biz yapalım @Lucky @Başkan
500 mesaj şartı ile konuyu beğenen ilk 10 kişi içerisinden 4 kişiye 50 TL PayFix üzeri gönderim sağlayalım herkese bol şans bol kazançlar
masa tenisi yazmamış ki tenis demişTebrikler masa tenisinde ard arda 5 maç tutturduysan ustasin demektir
Aktifin 500 mesajı olur zaten 2 günde@Themaxx1 öncelikle tebrikler kazancın daim olsun 500 mesaj şartı yerine aktif olanlardan deseydin daha makul olmazmiydi
Gene de ustamasa tenisi yazmamış ki tenis demiş
Kesene bereket dostum tebriklerSponsorumuz @DENGEBET DESTEK 1000 TL yatırım işlemi sağladık 4-5 seri tenis kuponlarının ardından güzel bir miktar oluşturduk bir etkinlik de biz yapalım @Lucky @Başkan
500 mesaj şartı ile konuyu beğenen ilk 10 kişi içerisinden 4 kişiye 50 TL PayFix üzeri gönderim sağlayalım herkese bol şans bol kazançlar
10.ben olmalıyım tekrar bakabilir miyiz?demirspor
sanslı55
stevahalil
moratajuve10
panda35
matodor1940
pogba
dokar
rebrw
berkay
@Themaxx1 bu şekilde ilk 10 mesaj şartına uyan
Stevshil 500 mesaj alti10.ben olmalıyım tekrar bakabilir miyiz?
bakalım10.ben olmalıyım tekrar bakabilir miyiz?
Bol şanslarSponsorumuz @DENGEBET DESTEK 1000 TL yatırım işlemi sağladık 4-5 seri tenis kuponlarının ardından güzel bir miktar oluşturduk bir etkinlik de biz yapalım @Lucky @Başkan