L
Lucky
Guest
@Techno Dewil'S dostum başkan 20dk sonra gelecek listeyi sende o gelene kadar iyice bak öyle yap sana zahmetBaşkan ben hep burdayım listede yokum ama
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
@Techno Dewil'S dostum başkan 20dk sonra gelecek listeyi sende o gelene kadar iyice bak öyle yap sana zahmetBaşkan ben hep burdayım listede yokum ama
konuda 5 mesajın var mı ?Ya kardeş bende takip ettim
Dur karışıklık olmuştur sinirlenmeyinKardes bak bu 4 oldu yazıyorum takipteyim niye listede yokum
Sağlam al usta su değmeyen yer kalmasın bu rol gelmez yoksaBen bi duş alayım o zaman
okey reis@Techno Dewil'S dostum başkan 20dk sonra gelecek listeyi sende o gelene kadar iyice bak öyle yap sana zahmet
İyi bak aga nasıl 5 mesajkonuda 5 mesajın var mı ?
@Arsenal23 ' ı al listeye ben baktım çok mesajı var bu adımda takip etmeyenleri çıkarokey reis
5 mesajın sadece var diyir sadece ilk sayfada 3 mesajım var baskanDur karışıklık olmuştur sinirlenmeyin![]()
İyilik senden naber@MorataJuve10 reis naber
Atese atalim benzin dokupYol çarmıha gerecek![]()
@Techno Dewil'S@Arsenal23 ' ı al listeye ben baktım çok mesajı var bu adımda takip etmeyenleri çıkar
Reis hazır 20 dakika ara varsa ekmek alıp geliyorum@Arsenal23 ' ı al listeye ben baktım çok mesajı var bu adımda takip etmeyenleri çıkar
Ben dus alcam 20 dk ya geliyom@Arsenal23 ' ı al listeye ben baktım çok mesajı var bu adımda takip etmeyenleri çıkar