Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
diğer rolde çekilişte cıkmamıstım kardeşim bu sefer şans güldü. Seni de gayet iyi anlıyorum2 dir o kadar emek caba hep ayni adamlar..od alıyorlar yine listeye giriyorlar biraz gozleride doymuyor
Dostum sizde sponsorlarımıza linkten üye olup bize destek olabilirsiniz
Başkan aynı kişiler 350 tl ödül aldılar bari bu konuda biraz anlayışlı olunsaydiARKADAŞLAR ÖDÜLÜ ALANLAR SPONSORLARIMIZA LİNKTEN ÜYE OLUP YATIRIM YAPABİLİRLER.
Yok kardesim kizginligim adam 1 saat once odul aldi . Ne cabuk yedin bitirdin parayi. Ben odul alsam bu rollingi girmezdim emin oldiğer rolde çekilişte cıkmamıstım kardeşim bu sefer şans güldü. Seni de gayet iyi anlıyorum
Arkadaşlar 1den fazla ödül alanlar ödül almayanlarla bölüşürlerse bence daha makul tek yiyen tek ölür biz nasıl dağıtıyorsak sizde kendi aranızda birşeyler yapınBaşkan aynı kişiler 350 tl ödül aldılar bari bu konuda biraz anlayışlı olunsaydi
Aynen buna katılıyorum ödül 50 falan da değil bu şekilde savaha kadar olsa yine katilirlarYok kardesim kizginligim adam 1 saat once odul aldi . Ne cabuk yedin bitirdin parayi. Ben odul alsam bu rollingi girmezdim emin ol
Dagitmazlar emin ol luckyArkadaşlar 1den fazla ödül alanlar ödül almayanlarla bölüşürlerse bence daha makul tek yiyen tek ölür biz nasıl dağıtıyorsak sizde kendi aranızda birşeyler yapın
Liste çok kalabalık oldugu için müdahale edemiyoruz
Sen hiç almadiysan 2 kere alanlar var onlar en azindan bi şans parasi atsinAynen buna katılıyorum ödül 50 falan da değil bu şekilde savaha kadar olsa yine katilirlar