HacıAmca
Emektar Üye
- 19 Kas 2022
- 1,750
- 1,602
selamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Bol sansselamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm
sagol abimBol sana
Kesene bereketselamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm
Bende diyorum bugün forumda agır daşşak kokusu var meger sen gelmissib dassak dan yuruyemiyo baskan bol ssnsselamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm
Bol şansselamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm
Vay @HacıAmca mmmmmmselamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm
Oo hacim amcam hoşgeldinselamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm
Uamrim gelirselamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm
Bol şanslarselamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm
DasşakliamcaHepinize tşekkür ettim canım abilerim
bol şans hacı amca nerelerdesin yahu. Millet diyo hacı amca 4.karıyı aldı ondan gelmiyo felanselamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm
Bol şansselamın aleyküm canlar abiler dsotlar hepinizi cok seviyorum 1 k param var hedef yok 4 5 olursa yeter biraz borcum var 10 dostumada 50 tl gönderiririm