Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
24 dakika 10 tane mesajim varkraladam
dursun
zidane
rellax
karabela
ugurfalconn @ugurfalconn kanka tamam listedesin son mesaj 24 dk önce gözüküyordu düzeldi pardon
hsn71
sanameterio
emre5353
teeth15
nomorebets
joonturk
Spectator
Kanka yenmisin çoğu sitede var kural %75 inde varOda çok saçma değilmi yatırım yapacam diyelimki şansım yaver gitti 2 saate kalmadan istediğim rakama ulaştım çekecem 2 saat bekleme zorunluğum var
Son adıma kapanacak şarj Valla@eray53 lsiteye alalım bana dm atmıs sarj bitiyor hemen gelcem diye.
Admin listeci olayi sahsilestiriyor.10 tane mesajım var sonra dakikada sin mesajın 24 dakika önce yazmis@eray53 lsiteye alalım bana dm atmıs sarj bitiyor hemen gelcem diye.
Çoğunda yokKanka yenmisin çoğu sitede var kural %75 inde var
listede o zaten @dursunbjk18 tamam@eray53 lsiteye alalım bana dm atmıs sarj bitiyor hemen gelcem diye.
Ya zaten bir iki maç oynsan bir saat falan geçer bunlar basit şeyler bence neyi düşünüyonÇoğunda yok
Öyle sitelerden oynama zaten kaybediyorsun o durumdabbet galabet padişahbet ganobet betnis çoğu kallavi sitede yok bu kural
etiketledim ya seni varsın pardon diye ne şahsileştiricem @ugurfalconnAdmin listeci olayi sahsilestiriyor.10 tane mesajım var sonra dakikada sin mesajın 24 dakika önce yazmis
Yoo benim oynadığım sitelerde yok Dengebet huhubetKanka yenmisin çoğu sitede var kural %75 inde var