Matador1940
Emektar Üye
77-68 devam
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Arkadaş sıkıntı çıkar dediği hakkımı ariyacam demek istiyor senin anladığın yönden kavga değil lafı evirip çevirip kendinize göre yorumlamayı bırakınÜslup 0 valla bu forumda. Sıkıntı çıksa ne olur beni mi dövcen
@Alper listeyi bir arkadaşa verebilir misin rica etsem? Arkadaşlara güzel bir şey söylüyorum okuduklarını anlamıyorlar. Bol şans olsun
eksik olanı cıkarcan takip etmeyeni cıkartcan liste sana verilmiş hep sıkıntı olsa ne olcak bende eksiksem benide cıkarcakssın olay buÜslup 0 valla bu forumda. Sıkıntı çıksa ne olur beni mi dövcen
@Alper listeyi bir arkadaşa verebilir misin rica etsem? Arkadaşlara güzel bir şey söylüyorum okuduklarını anlamıyorlar. Bol şans olsun
Üslubumda bir problem yok.Ne konuşup konuşmayacağıma sen biçimlendiremezsin.Kendi kafana göre kurallar koyup şunu yap dersen net şekilde cevabını alırsın benden.Benimi dövcen lafları çok ergence kardeş babamı çağırcam oldu muÜslup 0 valla bu forumda. Sıkıntı çıksa ne olur beni mi dövcen