muzaffer38
FixListeci
kardeş akşam akşam benim tepemin tasını attırma harbi kötü konuşurum sana şimdi.Neyse boşa yazıyorum soruma cevap vermek yerine lafı değiştiriyorsun, susmak en iyisi .sustum
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
kardeş akşam akşam benim tepemin tasını attırma harbi kötü konuşurum sana şimdi.Neyse boşa yazıyorum soruma cevap vermek yerine lafı değiştiriyorsun, susmak en iyisi .sustum
Yok ya bu listeci ye denetleme kurulu şart olduyav kardeşim katılım varmı diye sorarsın eyvallah da maç daha yeni başlamış dk 5 listeyi ne zaman kapatıcaksın diyosun ? birde cocuk gibi şikayet ediyorsun
Sen kötü konuşunca benim klavyem mi tutulacak kötü konusursan cevabını alırsın.sana soru soruyorum tersliyorsun birde zeytinyağ gibi üste çıkıp tehdit ediyorsun şimdidekardeş akşam akşam benim tepemin tasını attırma harbi kötü konuşurum sana şimdi.
karıdan betersin hee vallaa Tamam dedikSen kötü konuşunca benim klavyem mi tutulacak kötü konusursan cevabını alırsın.sana soru soruyorum tersliyorsun birde zeytinyağ gibi üste çıkıp tehdit ediyorsun şimdide
Karı sensin .sustum dedim cevap verip tehdit ediyorsunkarıdan betersin hee vallaa Tamam dedik