muzaffer38
FixListeci
seni ilgilendiren bir durum degil yeni üyeler içinBu rollde mi 50 mesaj genel mi
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
seni ilgilendiren bir durum degil yeni üyeler içinBu rollde mi 50 mesaj genel mi
Sus bosver herkes kendine yakisani yapar sen adamliginla bekle knkÇoluk çoçuksun seninle kargaşayamı giriyim şimdi
Sen bencil olmamayı bide yalan söylememeyi ögren@manevra34 ne oldu sesın cıkmadı ınsanları yargılarken bı once kendıne bak neyse bu söz sana cok bıle
@muzaffer38 benıde cıkar reıs
@Lucky @Başkan bol şanslar
Adamsın işte buSen bencil olmamayı bide yalan söylememeyi ögren
lan kanıtla dedık 20 dakıkadır takıp etmedıgı roluSen bencil olmamayı bide yalan söylememeyi ögren
Mesut sus kardesim yeni geldin sen bunlari bilmessin bunlar nasil ijsanslae ogrenirsin az bekleBoş yere tartişiyorsunuz arkadaşlar şuan.
tüm sartları tasıyosan forumda aktif isen cıkmak zorunda değilsin.@manevra34 ne oldu sesın cıkmadı ınsanları yargılarken bı once kendıne bak neyse bu söz sana cok bıle
@muzaffer38 benıde cıkar reıs
@Lucky @Başkan bol şanslar
Bakalım görelimMesut sus kardesim yeni geldin sen bunlari bilmessin bunlar nasil ijsanslae ogrenirsin az bekle
Sen haklısın.lan kanıtla dedık 20 dakıkadır takıp etmedıgı rolu
kanıtlayamadın profılın kılıtlı dedın onuda actık
kanıtlayamadın delıkanlı ol bıraz
kral ben muzaffere mesaj attım ılk rol bıtınce yemek yıcem dedım oda konuya yazmıs hemen yemegını yedınmı dıyetüm sartları tasıyosan forumda aktif isen cıkmak zorunda değilsin.