Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
lan ozaman kanıtla ne yalanı soylemısım ne etmısım ne rolunu 20 dakıkadır takıp etmemısımYapma degil kral yalan söylemesin yalanı sevmiyom
Katilim varmı kanka15:35 e kadar serbest zaman beyler![]()
Bosver @manevra34 aç insanlar laftan anlamaz çünkü doyumsuzlarlan ozaman kanıtla ne yalanı soylemısım ne etmısım ne rolunu 20 dakıkadır takıp etmemısım
delıkanlı gıbı kanıtla tek bır role gırersem orospu cocugum,
ama kanıtlayamassan burayı terket
katılım bitti dostum ilk kupon kazandıKatilim varmı kanka
o ara kavga edebilir miyiz15:35 e kadar serbest zaman beyler![]()
Profilin kitlemişin akıllı bıdık senilan ozaman kanıtla ne yalanı soylemısım ne etmısım ne rolunu 20 dakıkadır takıp etmemısım
delıkanlı gıbı kanıtla tek bır role gırersem orospu cocugum,
ama kanıtlayamassan burayı terket
al bırını vur otekıne ıste bırı bedavadan laf atarBosver @manevra34 aç insanlar laftan anlamaz çünkü doyumsuzlar
Ben lisedeyim degilmi kardesimkatılım bitti dostum ilk kupon kazandı
yönetim daha iyibilirde iki ödül arasına bir yatırım lmalı bence bana sorarlarsa ama kimse sormuyo galiba ö yüzden dewamBosver @manevra34 aç insanlar laftan anlamaz çünkü doyumsuzlar
yeterince var dostum kota dolduo ara kavga edebilir miyiz![]()
al actım bakProfilin kitlemişin akıllı bıdık seni
Bundan sonra ana... hepsine katılcam ben alinxa katılmıyodum millet ac cjkti bencilleryönetim daha iyibilirde iki ödül arasına bir yatırım lmalı bence bana sorarlarsa ama kimse sormuyo galiba ö yüzden dewam![]()
kuru yer bırakmamaya dikkat edicem@manevra34 ben dua ettim knk sana bana cikacak![]()