Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
dostum ne anlamı kalıyor ki neden listecinin ödülü garanti oluyor ben uğraşacaksam bi mantığı yok yani@Lucky hocam sen el atarsın diye sana güveniyoruz zaten
müdür 5 kişiyi eledim sonra listeden cıkarmayı unutum acele ettim biraz. sonra da çok kişi itiraz etti onlara cvp vermekle ugrastım@karizma4424
@Suat0435
@sercio87
@Zalimdünya
@Themaxx1
@Nomorebets
@zhnclk44
@panda35
@Acar13
@Jeams07
@Ekremay
@teeth15
@erkan154
@Normm44
@bwdnmcrs
@SANSLI55
@pogba
@Ultraslan
@berkay10
@hsn71
@Arsenal23
@papel12
@fukara34
@osmndmnlr
@kursatturan
@king63 Biz uğraşmayalım diye liste veriyoruz ama listeciden cok ben uğraşıyorum anlamadım bu işi gerçekten
Knk 1 kisi ujutursun da 5 kisi ujutmussun ben soylemesem 5 kisi haksiz girivem listeye yapmayaw liste hazır zaten hazır millete cvp vermekle mesgulum yanlıs liste attım . takipte sıkıntı yok ben 5 kişi eledim. elediklerimi yanlısşıkla listeye attım cıkarmamısım anlasıldı umarum
cevap verme uzun süre yoksa çıkar gitsinmüdür 5 kişiyi eledim sonra listeden cıkarmayı unutum acele ettim biraz. sonra da çok kişi itiraz etti onlara cvp vermekle ugrastım
Ben söyledim başkandostum ne anlamı kalıyor ki neden listecinin ödülü garanti oluyor ben uğraşacaksam bi mantığı yok yani
Yormayın Yormayinnn adminimi@karizma4424
@Suat0435
@sercio87
@Zalimdünya
@Themaxx1
@Nomorebets
@zhnclk44
@panda35
@Acar13
@Jeams07
@Ekremay
@teeth15
@erkan154
@Normm44
@bwdnmcrs
@SANSLI55
@pogba
@Ultraslan
@berkay10
@hsn71
@Arsenal23
@papel12
@fukara34
@osmndmnlr
@kursatturan
@king63 Biz uğraşmayalım diye liste veriyoruz ama listeciden cok ben uğraşıyorum anlamadım bu işi gerçekten
Yanıya memleketDewammm
Şartolsun akıyaYanıya memleket