Nomorebets
Vip Üye
- 6 Eyl 2021
- 10,325
- 1,536
Sercio uzun zamandır forumlardan tanırım@berkay10 Tek hesabı var dostum kardeşinin hesabı kapatıldı konuda kapatıldı.
Öyle birşeye tenezül edecek biri olduğunu sanmıyorum
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Sercio uzun zamandır forumlardan tanırım@berkay10 Tek hesabı var dostum kardeşinin hesabı kapatıldı konuda kapatıldı.
Sağol kralSercio uzun zamandır forumlardan tanırım
Öyle birşeye tenezül edecek biri olduğunu sanmıyorum
Bizim kadar eli açık biyer varsa gidip orda takılsınlar , yakında şart getirecegiz son 1hafta içerisinde forumda ETKİNLİĞİ olan üyeler katılabilir diye bu etkinlik her an da gelebilir
Olucak inş kanka hadi el ele verelimBu sefer olsun
@SarhosKaptan65@Kestane65 verdiğin twitter adresi yanlış geçen göz ardı ettik Bu sefer etmem haberin olsun Twitter Adresin nedir?
MantıklıBizim kadar eli açık biyer varsa gidip orda takılsınlar , yakında şart getirecegiz son 1hafta içerisinde forumda ETKİNLİĞİ olan üyeler katılabilir diye bu etkinlik her an da gelebilir
Belki yarın 10.000 tl dağıtım yapacağız ama 1hafta içerisinde etkinliği olan üyelere 4-5 kişidir ödülü bölüştürürüz her an böyle bişey bekleyin![]()
Yak ateşi kanka twitterdan takip ediyorum seni
Bol şansBOL ŞANSLAR..
Bol şanslarBOL ŞANSLAR..
@demirspor bunu sevdi @LuckyBizim kadar eli açık biyer varsa gidip orda takılsınlar , yakında şart getirecegiz son 1hafta içerisinde forumda ETKİNLİĞİ olan üyeler katılabilir diye bu etkinlik her an da gelebilir
Belki yarın 10.000 tl dağıtım yapacağız ama 1hafta içerisinde etkinliği olan üyelere 4-5 kişidir ödülü bölüştürürüz her an böyle bişey bekleyin![]()