• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Kaybetti 10 Üyemize 100₺ Ödüllü Rolling

• Konbuyu başlatan Lucky
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MorataJuve10 Çevrimdışı

MorataJuve10

Emektar Üye
9 Ağu 2021
3,944
715
beyler sızlık bır durum degıl sızın hakkınıza gırmemek ıcın @Başkan ve @Lucky ' e katılım varmı dıye sordum. cevap gelmeyınce

kımsede bısı demeyınce bır arkadas twıtter attı yenı dıye ben bunları sorduktan sonra katıldım

bıraz sınerjı verdıkten sonra güya lıstecı arkadas katılım bıttı dıye ozelden mesaj atıyor katılmamım sebebı baskan ve luckye katılım varmı dıye sordugumda bır arkadas twıtter atmasıydı bende katıldım o vesıle ıle bunu sordugumda ılk adımda vardı ben twıtter at dedım ona dıyor neyse bol şanslar
Erkan kardeşim ulu orta uyarmayayım kibar dille rencide etmeden insanları dm den uyarıyorum.Sen ilk adım bittikten sonra katıldın.Forumun genel kuralı bu.Teeth arkadaşımız ilk adım bitmeden katıldı onu dm den uyardım twitter paylaş diye.Paylaşacalken konu kapatıldı ve gol geldi.

Bundan sonra deveyi diken insanı s.ken misalı davranırım haberin ola.Kalp kırmayalım diye uğraşıyoruz anlayış lütfen

sercio87 Çevrimdışı

sercio87

Vip Üye
3 Kas 2022
10,181
1,422
Erkan kardeşim ulu orta uyarmayayım kibar dille rencide etmeden insanları dm den uyarıyorum.Sen ilk adım bittikten sonra katıldın.Forumun genel kuralı bu.Teeth arkadaşımız ilk adım bitmeden katıldı onu dm den uyardım twitter paylaş diye.Paylaşacalken konu kapatıldı ve gol geldi.

Bundan sonra deveyi diken insanı s.ken misalı davranırım haberin ola.Kalp kırmayalım diye uğraşıyoruz anlayış lütfen
Yürü be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...