Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Erkan kardeşim ulu orta uyarmayayım kibar dille rencide etmeden insanları dm den uyarıyorum.Sen ilk adım bittikten sonra katıldın.Forumun genel kuralı bu.Teeth arkadaşımız ilk adım bitmeden katıldı onu dm den uyardım twitter paylaş diye.Paylaşacalken konu kapatıldı ve gol geldi.beyler sızlık bır durum degıl sızın hakkınıza gırmemek ıcın @Başkan ve @Lucky ' e katılım varmı dıye sordum. cevap gelmeyınce
kımsede bısı demeyınce bır arkadas twıtter attı yenı dıye ben bunları sorduktan sonra katıldım
bıraz sınerjı verdıkten sonra güya lıstecı arkadas katılım bıttı dıye ozelden mesaj atıyor katılmamım sebebı baskan ve luckye katılım varmı dıye sordugumda bır arkadas twıtter atmasıydı bende katıldım o vesıle ıle bunu sordugumda ılk adımda vardı ben twıtter at dedım ona dıyor neyse bol şanslar
Yürü beErkan kardeşim ulu orta uyarmayayım kibar dille rencide etmeden insanları dm den uyarıyorum.Sen ilk adım bittikten sonra katıldın.Forumun genel kuralı bu.Teeth arkadaşımız ilk adım bitmeden katıldı onu dm den uyardım twitter paylaş diye.Paylaşacalken konu kapatıldı ve gol geldi.
Bundan sonra deveyi diken insanı s.ken misalı davranırım haberin ola.Kalp kırmayalım diye uğraşıyoruz anlayış lütfen