Arsenal23
Emektar Üye
- 1 Kas 2022
- 6,226
- 896
Ne alaka akşam bile yoktumBu gece burda mi yattın yoksa![]()
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Ne alaka akşam bile yoktumBu gece burda mi yattın yoksa![]()
Sen tutmaNe alaka akşam bile yoktum
Telegram dogan340
Nasil ne alakasi var normalde son islem bonussa eklenmiyor ya ondan sordumNe alakası var kardeşim, son işlemin ne olursa olsun farketmez nakit ana para değerinde ekleniyor sen yatirmissin gibi kazanc limitide yok
Ya kardes ne diyorsunuz siz yaSen tutma
Bonus değil para yatırmaNasil ne alakasi var normalde son islem bonussa eklenmiyor ya ondan sordum
Sen bilionYa kardes ne diyorsunuz siz ya
İşine bak benle uğraşmaSen bilion
Dostum örnek dün 3000 TL dağıtıldı dengebette , biz dengebette hesap açıyoruz 3000 TL yatırıyoruz onlar hesaptan bakiyeyi siliyor ilettigimiz hesaplara ekliyor , eklenen bakiyeyi sen yatirmissin gibiNasil ne alakasi var normalde son islem bonussa eklenmiyor ya ondan sordum
Anladim kral sagolDostum örnek dün 3000 TL dağıtıldı dengebette , biz dengebette hesap açıyoruz 3000 TL yatırıyoruz onlar hesaptan bakiyeyi siliyor ilettigimiz hesaplara ekliyor , eklenen bakiyeyi sen yatirmissin gibi
Kupon salDostum örnek dün 3000 TL dağıtıldı dengebette , biz dengebette hesap açıyoruz 3000 TL yatırıyoruz onlar hesaptan bakiyeyi siliyor ilettigimiz hesaplara ekliyor , eklenen bakiyeyi sen yatirmissin gibi
Sahne @Başkan 'daKupon sal)