Captain90
Aktif Üye
- 9 Ocak 2023
- 1,137
- 90
Burda da cıkarsan eğer 2x50 yapmalısınBeyler benim gelirse çekiliş etkinliği var katılın

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Burda da cıkarsan eğer 2x50 yapmalısınBeyler benim gelirse çekiliş etkinliği var katılın
1.mac bitimi liste kapanmadi kanka roll sahibi belirtmedi1. Maçta bu kadar takip eden yoktu sayfa da mesajları belli
Beni sordun mu kardeşim beni ekle demiyorum.soralim dedin soralimnhadiAynen kanka onda taviz yok
Ben 13 kisi saymistim ilk listede hatta 3 kisiyi ayirmaz onlarada verir celo demistim1. Maçta bu kadar takip eden yoktu sayfa da mesajları belli
Belirtmediyse benim.geldigimde.alinmam lazimdi1.mac bitimi liste kapanmadi kanka roll sahibi belirtmedi
Belirtmedi ama son kupon kalmis artık 1gole1.mac bitimi liste kapanmadi kanka roll sahibi belirtmedi
Benlik bişey yok brom roll sahibi veya admin ekle derse eklerim hak geçmesin yanlış anlamaBeni sordun mu kardeşim beni ekle demiyorum.soralim dedin soralimnhadi
İlk liste daha azdıBen 13 kisi saymistim ilk listede hatta 3 kisiyi ayirmaz onlarada verir celo demistim
Kardeşim vakarmisinçekim ödendi teşekkürler @NİSSBET DESTEK çekiliş yapalım @Polat
Hayırlı olsun bol kazançlarçekim ödendi teşekkürler @NİSSBET DESTEK çekiliş yapalım @Polat
Kardeşim 1 sn bakarmisinçekim ödendi teşekkürler @NİSSBET DESTEK çekiliş yapalım @Polat
Tebrikler daim olsun reisçekim ödendi teşekkürler @NİSSBET DESTEK çekiliş yapalım @Polat