Korkusuz9
Emektar Üye
- 2 Kas 2022
- 3,955
- 904
Kayıp halinde yüzde yüz kayıp bonusu veren neresi var?
100 e 100 vb
100 e 100 vb
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Parayı dilenciye versin daha mantıklı olmaz mıLigobet veriyor
Ufak çekimler de de sıkıntı çıkarır mı burasıParayı dilenciye versin daha mantıklı olmaz mı![]()
Valla çok şikayetini gördüm yeni site değil ama canları isterlerse gönderirler istemezlerse göndermezlerUfak çekimler de de sıkıntı çıkarır mı burası![]()
O zaman hiç bulaşmayayımValla çok şikayetini gördüm yeni site değil ama canları isterlerse gönderirler istemezlerse göndermezler![]()
Valla hiç öyle promosyonlara bakmıyorum ki dostum kayıp bonusundan başka bonus kullanmıyorum ben@Lucky sen biliyorsundur yüzde yüz kayıp bonusu veren bir kaç site![]()
Adminim dün ben 450 TL çektim şak gönderdilerParayı dilenciye versin daha mantıklı olmaz mı![]()
Bence böyle sitelerden oynamayın keyfe keder çekim gönderiyorlar mağdur olursunuzAdminim dün ben 450 TL çektim şak gönderdiler
Oynamiyoz adminim 1 kereye mahsus girmistimBence böyle sitelerden oynamayın keyfe keder çekim gönderiyorlar mağdur olursunuz
Bunlar ödeme yapar mı ? İlk defa duydum şahsen ben. Ona göre deneyelimHedefbet var ilk yatırıma %100 iade frebet
Nasabet var %100 yatırım frebet veriyor Max 100 TL minimum çekim 400 TL
nasabet kaldıralı 1 hafta oldu kral 100 de 100 cevrımsız frebetıHedefbet var ilk yatırıma %100 iade frebet
Nasabet var %100 yatırım frebet veriyor Max 100 TL minimum çekim 400 TL
AynenRisksiz soruyorsun sanırım
Dengebet de yatırım var onda alamıyorum diğerlerine bakacam. TeşekkürlerDengebet te vardı sanırıj