Polat
Emektar Üye
- 27 Kas 2022
- 4,068
- 6,667
MERHABA ARKADAŞLAR SOHBETLERİMİZİ BU ALANDAN YAPALIM BOŞ VAKİTLERDE BOL BOL SOHBETE BEKLİYORUM FORMDAŞLARIM.
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Ben şu aralar fazla giriş yapamıyorum ama şu işler düzene girsin daha aktif oluruz başkan @PolatBazı dostlarımı görüyorum başka formlarda etkinlik açıp burda etkinlik acmıyorlar bazıları diğer form sohbet kanallarında aktif burda sohbetlere katılmıyorlar bakalım ne olucak
İnşallah dostum geçmiş olsunÇocoklarımın hastalığı bir geçse hastanedelerden çıkamıyoruz temiz sayfa açmak nasip etsin
Sağol başkan hastanelere çok harcadım bu ay özel malum biliyon bir de ay sonu. Maaştan şansımı burada rollerle deneyeceğimİnşallah dostum geçmiş olsun
Vallahi reis her yıl gittikçe kötüye gidiyor ama hiç bir zaman allahtan umut kesilmez her şey daha güzel olacakZaten 2022 Lanet bir yıl ugursuz biran önce bitsede kurtulsak![]()
Başarılar dostum herşey gönlünce olsun.2 gün önce atamam geldi şef oldum bakalım
Teşekkürler Antalyaya yolun düşerse misafirim olursun havalimanında çalışıyorumBaşarılar dostum herşey gönlünce olsun.
Tamam dostum yazdım aklıma inşallahTeşekkürler Antalyaya yolun düşerse misafirim olursun havalimanında çalışıyorum
Geçmiş olsun dostum Allah şifalarını versinÇocoklarımın hastalığı bir geçse hastanedelerden çıkamıyoruz temiz sayfa açmak nasip etsin