demirspor
Emektar Üye
- 31 Eki 2022
- 6,290
- 2,661
Bugün şampiyonlar ligi d gurubunda oynanacak son maçlarda birbirinden iki kritik maç var
Marseille-Tottenham ve Sporting Lizbon-Eintracht Frankfurt
İki kritik maç tam anlamı ile bıçak sırtı maçlar
Grupta lider konumda bulunan Tottenham ın 8 averajla 2.durumda bulunan Sporting Lizbon ve 3. sırada bulunan Eintracht Frankfurt un 7 son sırada bulunan Marsilya nın ise 6 puanı bulunuyor
Dört takımda ligte oynadıkları son maçlarında puan kaybettiler elbette ki şampiyonlar Ligi'nde oyniyacaklari bu kritik maçların faktörü olduğunu düşünüyorum
Böylesine kritik bir gurupta takımların bir üst tur şansı için iyi bir oyun ve maçların gollü geçeceğini düşünüyorum
Her iki maç için benim tahminlerim
Toplam 2.5 gol üstü ve karşılıklı gol var şeklinde olacaktır

Marseille-Tottenham ve Sporting Lizbon-Eintracht Frankfurt
İki kritik maç tam anlamı ile bıçak sırtı maçlar
Grupta lider konumda bulunan Tottenham ın 8 averajla 2.durumda bulunan Sporting Lizbon ve 3. sırada bulunan Eintracht Frankfurt un 7 son sırada bulunan Marsilya nın ise 6 puanı bulunuyor
Dört takımda ligte oynadıkları son maçlarında puan kaybettiler elbette ki şampiyonlar Ligi'nde oyniyacaklari bu kritik maçların faktörü olduğunu düşünüyorum
Böylesine kritik bir gurupta takımların bir üst tur şansı için iyi bir oyun ve maçların gollü geçeceğini düşünüyorum
Her iki maç için benim tahminlerim
Toplam 2.5 gol üstü ve karşılıklı gol var şeklinde olacaktır