Polat
Emektar Üye
- 27 Kas 2022
- 4,068
- 6,667
Nihat Kahveci, Harun Erdenay ve Emek Ege, Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen "Söz İşin Ehlinde" programına konuk oldu. Kahveci burada yaptığı açıklamada A Milli Takım'ın teknik direktörlük koltuğu hakkında yorumlar yaptı.

Nihat Kahveci, Harun Erdenay ve Emek Ege, Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen "Söz İşin Ehlinde" programına konuk oldu. Moderatörlüğünü spor spikeri Emek Ege'nin yaptığı programda konuşan Nihat Kahveci, "Bağcılar’da büyüdüm. Bizim zamanımızda doğalgaz yoktu, sobalı bir apartmanın 5. katında otururduk.
Birilerinin kömürleri taşıması lazım. Sırtımda kömür torbalarıyla birlikte dar yerlerden geçtim, baktım kondisyonum iyi. Çorapları top yapıp sepete attım, baktım elim de iyi. Sonra futbola başladım. Önce Esenlerspor, ardından 14 yaşımda Beşiktaş altyapısına gittim, 18’inde ise A takıma girdim. Süreç benim için hızlı ilerledi" dedi.
"HAYAL KURMAKTAN KORKMAYIN"
Çok çalıştığını anlatan Kahveci, "Babam topu 3 kez sektiremez ama futbol bana nerden geçti bilmiyorum. Beşiktaş altyapısına gittiğimde hayalim A takıma çıkmaktı. Fulya’da incecik bir tel vardı, bir adım atsam A takımın antrenman sahasındaydım.
Ama o adımı atmak için çok çalışmam gerektiğinin de farkındaydım. Arkadaşlarım eğlenirken biz fedakarlık yaptık ve o pazar günkü 90 dakikayı oynamak için alın teri döktük. Hayal kurun, cesur olun.