• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Bilgilendirme İYİ OKUYUN YAZILANLARI DOSTLARIM

ÇİRKİNKRAL Çevrimdışı

ÇİRKİNKRAL

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,974
1,699
Öncelikle herkese Selamün aleyküm hayırlı sabahlar herkesin günü hayırla geçsin inşallah.Güzel bir haftaya başladık bu hafta bizim için inşallah güzel olur sevindirici ve mutlu oluruz umarım. Ben sizlere bazı şeylerden bazı önemli konulardan bahsetmek açıklamak ihtiyacında bulunduğum için Bu konuyu Açtım. Herkes hakkını helal etsin kimseye karşı kötü bir niyet yoktur herkesi Yani herkese bakışım Aileden biri olarak kardeş gibi abi gibi abi gibi sever kardeş olurum kardeş gibi sever Abi olurum hep böyleyim saygımı bozmam büyüme karşı saygılı küçüğüme karşı da büyüklüğümü gösteririm unutmayın dostlar Sevgide Örgür Saygıda Mecbursunuz. Baska Bir insana Saygısı olmayan Kendisine de Olmaz zaten. şimdi söylemek istediğim zaten uygulamalı olarak bu çaba içerisindeyim herkes farkındadır umarım benim bu forum için destek ve mücadele içerisinde olduğumu hepiniz görüyorsunuzdur Yani hepimizin bir çaba bir destek içerisinde olmasını canı gönülden isterim zaten adminlerimizin bunu istediğini biliyorsunuz yeni başlangıçlar yeni mücadeleler yapalım hep beraber birlikte istişare yaparak üyeler olarak konuşalım tartışalım neler üretebiliriz neler yapabiliriz bu Forum için gerçekten bunu yapalım arkadaşlar Dostlarım bekliyorum hepinizi Eğer konuşmalarımda bir eksik varsa birine karşı bir kötü niyet yansıtmışsa özür dilerim şimdiden Hepinizi çok seviyorum Hakkınızı helal edin �yi ki varsınız

🥇🥇COK DEĞERLİ ADMİNLERİM🥇🥇

@Başkan @Lucky

Saygılarımla ✅Suat0435✅

images (3).jpeg

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
Öncelikle herkese Selamün aleyküm hayırlı sabahlar herkesin günü hayırla geçsin inşallah.Güzel bir haftaya başladık bu hafta bizim için inşallah güzel olur sevindirici ve mutlu oluruz umarım. Ben sizlere bazı şeylerden bazı önemli konulardan bahsetmek açıklamak ihtiyacında bulunduğum için Bu konuyu Açtım. Herkes hakkını helal etsin kimseye karşı kötü bir niyet yoktur herkesi Yani herkese bakışım Aileden biri olarak kardeş gibi abi gibi abi gibi sever kardeş olurum kardeş gibi sever Abi olurum hep böyleyim saygımı bozmam büyüme karşı saygılı küçüğüme karşı da büyüklüğümü gösteririm unutmayın dostlar Sevgide Örgür Saygıda Mecbursunuz. Baska Bir insana Saygısı olmayan Kendisine de Olmaz zaten. şimdi söylemek istediğim zaten uygulamalı olarak bu çaba içerisindeyim herkes farkındadır umarım benim bu forum için destek ve mücadele içerisinde olduğumu hepiniz görüyorsunuzdur Yani hepimizin bir çaba bir destek içerisinde olmasını canı gönülden isterim zaten adminlerimizin bunu istediğini biliyorsunuz yeni başlangıçlar yeni mücadeleler yapalım hep beraber birlikte istişare yaparak üyeler olarak konuşalım tartışalım neler üretebiliriz neler yapabiliriz bu Forum için gerçekten bunu yapalım arkadaşlar Dostlarım bekliyorum hepinizi Eğer konuşmalarımda bir eksik varsa birine karşı bir kötü niyet yansıtmışsa özür dilerim şimdiden Hepinizi çok seviyorum Hakkınızı helal edin �yi ki varsınız

🥇🥇COK DEĞERLİ ADMİNLERİM🥇🥇

@Başkan @Lucky

Saygılarımla ✅Suat0435✅

Ekli dosyayı görüntüle 1415
Helal etmiyem

berkay10 Çevrimdışı

berkay10

Emektar Üye
30 Eki 2022
6,142
1,074
Başkaşının düşencisene saygısı olmuyan insan yazmış ...

ÇİRKİNKRAL Çevrimdışı

ÇİRKİNKRAL

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,974
1,699
Güzel kardesim sorunun neyse gel konusalım halledelım ama sen kendi hatanı biliyorsan sıkıntı yok farkındaysan dün uyarıla

ÇİRKİNKRAL Çevrimdışı

ÇİRKİNKRAL

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,974
1,699
uyarılan hatayı yaptın bn bunu ne birine ne de başkalarına fiskos luk yaptım anlattım kendini ve durusunu bozma srn yine kardesim sin

ÇİRKİNKRAL Çevrimdışı

ÇİRKİNKRAL

Emektar Üye
30 Eki 2022
3,974
1,699
Başkaşının düşencisene saygısı olmuyan insan yazmış ...
Nasıl bu kadar emin konusuyon daha ne anlatmak istedigimi anlamamışsın knuyu senin için actıgımı fılan düşünüyon abicim ben 29 yaşındayım ve neyin ne oldugunu bilen bir adamım kime nasıl konuscagımı bilirim bakıs acımız farklı sen kendine yazılmıs sanıyorsan sana yazılmadı iyi oku üstüne alınmıssın ki yazmışsın