Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Sağol Berkay abiBol şans dayiiii![]()
Tesekkur ederim canım en sevdiğim futbolcumdayı bol şans
BMW ama öyle değilmi ozama. Gelsin herkesten özür dilesin 50 tane bilet almış 100 tl frebet istiyor gidip 3.50 orana basıyor ama sen benim abimsin sen ne dersen obol şans arkadas hakkında öyle konusmaz isen sevinirim.
canını yerimBMW ama öyle değilmi ozama. Gelsin herkesten özür dilesin 50 tane bilet almış 100 tl frebet istiyor gidip 3.50 orana basıyor ama sen benim abimsin sen ne dersen o
adamsın dayıBMW ama öyle değilmi ozama. Gelsin herkesten özür dilesin 50 tane bilet almış 100 tl frebet istiyor gidip 3.50 orana basıyor ama sen benim abimsin sen ne dersen o
bol şasnlar daSevgili arkadaşlarım tüm herkez rollingime katibilir( @BEAST ) ipnesi hariç o hakkimkzj yiyor kasam 1200 hedef 3000 ulaşırsam 10 dostuma çekilişle 50 tl takip şart teşekkürler kadim dostlarım
bol bol şansSevgili arkadaşlarım tüm herkez rollingime katibilir( @BEAST ) ipnesi hariç o hakkimkzj yiyor kasam 1200 hedef 3000 ulaşırsam 10 dostuma çekilişle 50 tl takip şart teşekkürler kadim dostlarım
Yok abi küfür felan yok ben sadece kna uyuz oldum BMW abim karışma dedi benim için kapandı konurol bitmeden banlanma![]()
içimizi dağladın reisDunyanin en iyi produktorlerinden mic check selam eder gecmisine kufreden tarihi acimazdir kolay siler ikinci sarkim benim icin olacaksa kulaga varmadan duser kalbim eski dosta küser bu diss burda biterr !!