celo1334
Emektar Üye
- 30 Kas 2022
- 2,088
- 2,358
arkadaşlar gs-ts maçına özel rolling yapıcam maç bitene kadar gs liyim gs gollerine felan oynarım korner oynarım takip etmek isteyen varsa edebilir eger bişeyler olursa duruma göre dagıtım yaparız
Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
Bol şanslararkadaşlar gs-ts maçına özel rolling yapıcam maç bitene kadar gs liyim gs gollerine felan oynarım korner oynarım takip etmek isteyen varsa edebilir eger bişeyler olursa duruma göre dagıtım yaparız
bol sanslararkadaşlar gs-ts maçına özel rolling yapıcam maç bitene kadar gs liyim gs gollerine felan oynarım korner oynarım takip etmek isteyen varsa edebilir eger bişeyler olursa duruma göre dagıtım yaparız
Bol şanslar kardeşimarkadaşlar gs-ts maçına özel rolling yapıcam maç bitene kadar gs liyim gs gollerine felan oynarım korner oynarım takip etmek isteyen varsa edebilir eger bişeyler olursa duruma göre dagıtım yaparız
bol şansarkadaşlar gs-ts maçına özel rolling yapıcam maç bitene kadar gs liyim gs gollerine felan oynarım korner oynarım takip etmek isteyen varsa edebilir eger bişeyler olursa duruma göre dagıtım yaparız
bol şansarkadaşlar gs-ts maçına özel rolling yapıcam maç bitene kadar gs liyim gs gollerine felan oynarım korner oynarım takip etmek isteyen varsa edebilir eger bişeyler olursa duruma göre dagıtım yaparız
olsunalabilirsin dost ama biraz yüksek oranlara bakıcam başarısız olabiliriz belli olmaz
Dostum gerekli açıklama sana yapıldı site savunacak birşey yok bizim linkten üye olmayanların yaşadıgı şikayetlere yardımcı olmuyoruz ayrıca sorduk yinede site ana paranı ödemiş sen gitmiş ana paranı cekmissin sonra gelmiş destek yok diyorsun ana paranı cektiysen o iş bitmiştir kim gelirse gelsin daha eklenmez.Az çok emek verdim foruma ama bugün headle son kez giriyorrum Polat siteyi savunuyor gerek Yok böyle yerde kalmaya
Bol şanslararkadaşlar gs-ts maçına özel rolling yapıcam maç bitene kadar gs liyim gs gollerine felan oynarım korner oynarım takip etmek isteyen varsa edebilir eger bişeyler olursa duruma göre dagıtım yaparız
Ben parada değilim forumda şikayet açtır bana yeter yoksa kalıcı ban at bana gerek yok durumaya burdaDostum gerekli açıklama sana yapıldı site savunacak birşey yok bizim linkten üye olmayanların yaşadıgı şikayetlere yardımcı olmuyoruz ayrıca sorduk yinede site ana paranı ödemiş sen gitmiş ana paranı cekmissin sonra gelmiş destek yok diyorsun ana paranı cektiysen o iş bitmiştir kim gelirse gelsin daha eklenmez.
defooolBen parada değilim forumda şikayet açtır bana yeter yoksa kalıcı ban at bana gerek yok durumaya burda