• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Duyuru Forumfix'ten En Çok Rolling Açan Üyelere Hediye

Polat Çevrimdışı

Polat

Emektar Üye
27 Kas 2022
4,068
6,667
Başlıksız-1.png
SEVİĞİLİ FORMDAŞLAR BAŞARILI VEYA BAŞARISIZ OLMAYA BAKILMAKSINIZ EN ÇOK ROLLİNG YAPAN ÜYELERİMİZE HEDİYE.

TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 3.000 TL OLDUĞU ANDA 100 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 4.000 TL OLDUĞU ANDA 150 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 5.000 TL OLDUĞU ANDA 250 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 6.000 TL OLDUĞU ANDA 300 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 8.000 TL OLDUĞU ANDA 350 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 10.000 TL OLDUĞU ANDA 400 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 15.000 TL OLDUĞU ANDA 500 TL NAKİT

ÖRNEK PARÇA PARÇA ROLLİNG AÇIYORSUNUZ AÇMIŞ OLDUGUNUZ ROOLLİNG KONULARI BU BAŞLIK ALTINDAN İLETİNİZ.
ROLLİNG BAŞARILI VEYA BAŞARISIZ FARKETMEZ SADECE AÇMIŞ OLDUGUNUZ ROLLİNGLERE BAKIYORUZ.
DİREK DAĞITIMLARDA KAMPANYAYA DAHİLDİR.
TÜM ÜYELERİMİZ İÇİN GEÇERLİDİR TÜM ÜYELER İLĞİLİ MİKTARLARA ULAŞTIGI ZAMAN BİLĞİ VEREBİLİRSİNİZ KONTROL EDİLİP GÖNDERİMLER YAPILACAK.
HER AÇMIŞ OLDUGUNUZ ROLLİNG KONUSUNU BU BAŞLIK ALTINDAN PAYLAŞMALISINIZ.
ETKİNLİKTE SÜRE SINIRI YOKTUR.

Polat Çevrimdışı

Polat

Emektar Üye
27 Kas 2022
4,068
6,667
Sırf ödül açmak İçin açıyorsa 3.000 TL için 100 😀
İşte tam bir yanlış düşüncedesin ustadım :) sırf ödül açmak için o arkadaş formda rolling açıyor etkinlik yapıyor bizde onlara bu şekilde destek olmak istiyoruz bence senin her düşüncen yanlış.

Nomorebets Çevrimdışı

Nomorebets

Vip Üye
6 Eyl 2021
10,325
1,536
İşte tam bir yanlış düşüncedesin ustadım :) sırf ödül açmak için o arkadaş formda rolling açıyor etkinlik yapıyor bizde onlara bu şekilde destek olmak istiyoruz bence senin her düşüncen yanlış.
Bu etkinliği açıyorsan rol yapsın istiyorsun üyeler
Buda teşvik için teşvik az bence
Benim düşüncem

stevehalil Çevrimdışı

stevehalil

Emektar Üye
3 Kas 2022
6,368
2,772
Sırf ödül açmak İçin açıyorsa 3.000 TL için 100 😀
Gidipte Güneykore - İran maçına 5-0 skor oynadım gelirse 5000 TL dağıtım diyeni de ayıklarlar heralde 😀 bence böyle bir maçın 6-7 oran üstü olduğu etkinlikler sayılmamalı diye düşünüyorum . Forum gereksiz etkinliklerle dolar

Polat Çevrimdışı

Polat

Emektar Üye
27 Kas 2022
4,068
6,667
Gidipte Güneykore - İran maçına 5-0 skor oynadım gelirse 5000 TL dağıtım diyeni de ayıklarlar heralde 😀 bence böyle bir maçın 6-7 oran üstü olduğu etkinlikler sayılmamalı diye düşünüyorum . Forum gereksiz etkinliklerle dolar
O Şekilde değil örnel kasa başlangıcını hesaplıyoruz kasa başlangıçı 200tl bir sonraki rolde kasa başlangıcı 100 tl toplam 300 bu şekilde ilerleyecek. toplam açmış oldugu hedef üzerinden değil açmış oldugu kasa miktarından hesaplama yapılacak.

stevehalil Çevrimdışı

stevehalil

Emektar Üye
3 Kas 2022
6,368
2,772
Etkinlik işin teşekkürler ayrıca . Bide mesela dağıtım yapanlar a diğer etkinliklere wild kart verilse tadından yenmez :) yeri geliyor yüksek meblağlar dağıtıyor yeri geliyor 50 TL aranıyoruz 😀 emek verenlere bir jest olabilir böyle naçizane fikrim başkanım @Polat

Polat Çevrimdışı

Polat

Emektar Üye
27 Kas 2022
4,068
6,667
Bu etkinliği açıyorsan rol yapsın istiyorsun üyeler
Buda teşvik için teşvik az bence
Benim düşüncem
Senin düşüncen yanlış ustadım, zaten formda dolaşıyorsan bazen etkinlik açmak zorundasın burası hayır kurumu veya başka bir alan değil hem sizler hem bizler etkinlik acıcazki güzel bir ortam yaratarak devm edicez.

Nomorebets Çevrimdışı

Nomorebets

Vip Üye
6 Eyl 2021
10,325
1,536
Bir forum söyledi diye kimse etkinlik açmaz
İçinden geliyorsa açar
Forumlar aktif olursa zaten sponsor gelir
Forumda sponsordan kazanır ne alaka
İyi bir sitenin sponsorluk ücreti 200 dolar

Rebrw Çevrimdışı

Rebrw

Aktif Üye
15 Eyl 2021
1,238
179
Ekli dosyayı görüntüle 3388
SEVİĞİLİ FORMDAŞLAR BAŞARILI VEYA BAŞARISIZ OLMAYA BAKILMAKSINIZ EN ÇOK ROLLİNG YAPAN ÜYELERİMİZE HEDİYE.

TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 3.000 TL OLDUĞU ANDA 100 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 4.000 TL OLDUĞU ANDA 150 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 5.000 TL OLDUĞU ANDA 250 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 6.000 TL OLDUĞU ANDA 300 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 8.000 TL OLDUĞU ANDA 350 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 10.000 TL OLDUĞU ANDA 400 TL NAKİT
TOPLAM AÇMIŞ OLDUĞU ROLLİNG 15.000 TL OLDUĞU ANDA 500 TL NAKİT

ÖRNEK PARÇA PARÇA ROLLİNG AÇIYORSUNUZ AÇMIŞ OLDUGUNUZ ROOLLİNG KONULARI BU BAŞLIK ALTINDAN İLETİNİZ.
ROLLİNG BAŞARILI VEYA BAŞARISIZ FARKETMEZ SADECE AÇMIŞ OLDUGUNUZ ROLLİNGLERE BAKIYORUZ.
DİREK DAĞITIMLARDA KAMPANYAYA DAHİLDİR.
TÜM ÜYELERİMİZ İÇİN GEÇERLİDİR TÜM ÜYELER İLĞİLİ MİKTARLARA ULAŞTIGI ZAMAN BİLĞİ VEREBİLİRSİNİZ KONTROL EDİLİP GÖNDERİMLER YAPILACAK.
HER AÇMIŞ OLDUGUNUZ ROLLİNG KONUSUNU BU BAŞLIK ALTINDAN PAYLAŞMALISINIZ.
ETKİNLİKTE SÜRE SINIRI YOKTUR.
Adminim arti not. Diğer forumlarda ben çok gördüm. Sahte etkinlik ve sahte rolling. Veya rolling te kendi kankalari arasında hep formaliteden rolling. Yani . Bunun önlemini nasıl bir şekil almanız gerek .