• Büroların Dikkatine!

Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.fc5bd8f3f9179328

[email protected]

Futbol Arda Güler'e 3 dünya devi talip

demirspor Çevrimdışı

demirspor

Emektar Üye
31 Eki 2022
6,290
2,661
IMG_20221117_195850.jpg

Fenerbahçe ve Türk futbolunun ele avuca sığmayan yeteneği Arda Güler, sarı-lacivertlilerdeki performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dinamo Kiev ile oynanan maçta şov yapan ve Avrupa'nın yakın takibine giren Arda Güler için 3 dünya devi Fenerbahçe'ye transfer teklifinde bulundu. Arda Güler için yapılan teklifin mali detayları da ortaya çıktı

Gençlerbirliği'nden transfer edilen Arda Güler içinyapılan anlaşmaya göre oyuncunun bonservisinden gelecek paranın yüzde 20'si Ankara ekibine gidecek. Şu an transfer yasağı bulunan Gençlerbirliği cephesi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendilerine bu pay için bir paket teklif yapacağını açıklamıştı.

Fenerbahçe'de forma giyen Arda Güler'in bonservisindeki pay ilgili geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaptıkları görüşmeye değinen Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, Ali Koç ile bir rakam konuşmadıklarını ifade ederek, "Arda ile ilgili Sayın Ali Koç ile konuştuk. O kadar nazik davrandı ki, sakat ayağıyla arabaya kadar 2 kat indi beni arabaya geçirdi. Çok görgülü bir ailenin çocuğu. Para konuşmadık. Geçen sezon 1,3 milyon o verdi ben de 2,5 istedim. Sanki ben şu anda 2,5 istiyormuşum gibi algı yaratılıyor, eski şeyleri tekrar yazıp yazıp duruyorlar. 1 kuruş para konuşmadık. Onun bana söylediği, ben bir paket hazırlayacağım, bu paket ile sizin transfer yasağınıza katkı vermeye çalışacağım. Şimdi biz ondan haber bekliyoruz. Bazı atılımlarımız daha var onlardan da bekliyoruz. Transfer yasağını açacağımıza inanıyorum. Ocak'tan önce açalım ki, yeni transferleri n protokol ile alıp takıma adapte edebilelim" ifadelerini kullanmıştı.

Korkusuz9 Çevrimdışı

Korkusuz9

Emektar Üye
2 Kas 2022
3,955
904
Şımarmaz ve devamlı çalışırsa diğerleri gibi bir tarafları kalkmazsa şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda gidebilir büyük takımlara bence

stevehalil Çevrimdışı

stevehalil

Emektar Üye
3 Kas 2022
6,368
2,772
Şımarmaz ve devamlı çalışırsa diğerleri gibi bir tarafları kalkmazsa şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda gidebilir büyük takımlara bence
Asıl şimdi gitmezse ilerde zor bence. Böyle bir potansiyele yazık etmeden göndermek lazım akademik eğitimini en iyi alacağı kulübe

DENGEBET DESTEK Çevrimdışı

DENGEBET DESTEK

Normal üye
1 Kas 2022
816
258
Ajax ve dortmund gençlere önem veriyor. Baska takima gidip yedekte oturmaktansa böyle bir takimlara gitse daha iyi olur