Forumfix Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.fc5bd8f3f9179328
CEKINGEN KALIYORUZ ARTIK KATILIMLARAhaklisin
kural olmayan etkinliklere katılın dostlar kımse bırsey dıyemezCEKINGEN KALIYORUZ ARTIK KATILIMLARA
Böyle dedin kalbimi kırdın şanslıonları siz yasaklıyorsunuz bunlarada yüreğimiz yasak koyuyor sorun yok!
Hocam o saygı sevgiyi aldık bundan sonra bizde yardım ci olmak isterizBöyle dedin kalbimi kırdın şanslıBugune kadar böyle bi şart getirdik mi ? Hayır herkese bol bol verdik ama bize geri dönüşü olmuyor ödülü alan forumu kapatıyor bu şekilde nasıl devam etsin empati lütfen
alınca toz olup gıdenlerden olaydık anlardık katagorıze edılışı hak verırdık... ama sımdı bakıyorum ennn az 9-10 saat forumdayım..... gece ın cın top atar sahada bı ben varımBöyle dedin kalbimi kırdın şanslıBugune kadar böyle bi şart getirdik mi ? Hayır herkese bol bol verdik ama bize geri dönüşü olmuyor ödülü alan forumu kapatıyor bu şekilde nasıl devam etsin empati lütfen
O zaman bu aktifligini etkinliklerle taçlandır dostum kimsenin yaptıgını görmezden gelmeyiz merak etmealınca toz olup gıdenlerden olaydık anlardık katagorıze edılışı hak verırdık... ama sımdı bakıyorum ennn az 9-10 saat forumdayım..... gece ın cın top atar sahada bı ben varım![]()